Lijkpad 1 | 5175 ED Loon op Zand | (0416) 363112

goed advies, perfect uitgevoerd


loodgieterswerk

Of het nu gaat om de vervanging van bijvoorbeeld een gewone mengkraan door een thermostatische kraan of de complete ombouw van een badkamer, Installatiebedrijf IJpelaar weet voor vrijwel alle situaties de juiste oplossing te vinden. U wilt een badkamer, douche of toilet moderniseren of levensloopbestendig maken, maar kunt niet alles zelf begeleiden? Installatiebedrijf IJpelaar kan desgewenst de complete werkuitvoering voor u verzorgen. U geeft aan wat uw wensen zijn, Installatiebedrijf IJpelaar komt met voorstellen en zorgt ervoor dat de juiste vakmensen op het juiste moment aanwezig zijn, niet alleen voor de loodgieterswerkzaamheden, maar ook voor de elektra en de bouwkundige zaken, zoals tegels zetten en stucadoors. Installatiebedrijf IJpelaar zoekt dan voor u geschikte partners, voor een schitterend eindresultaat.

cv- en warmwatersystemen

Installatiebedrijf IJpelaar levert en installeert cv- en warmwatersystemen van toonaangevende merken als Intergas en Nefit, desgewenst in combinatie met 'slimme' thermostaatregeling. Het bedrijf neemt niet zo maar systemen in haar programma, maar moet overtuigd zijn van de kwaliteit daarvan. Bovendien volgen alle monteurs regelmatig producttrainingen bij de fabrikant, om vakkundige installatie, reparatie en onderhoud te kunnen garanderen.
Vanzelfsprekend kunt u bij Installatiebedrijf IJpelaar ook terecht voor zonneboilers en warmtepompinstallaties. Samen met u wordt bekeken wat het beste rendement oplevert en wat technisch haalbaar is.
Profiteer ook van kwaliteit binnen handbereik.

zink- en dakwerken

Of het nu om nieuwbouw of restauratie gaat, bij Installatiebedrijf IJpelaar vindt u de vakmensen voor duurzaam zink- en dakwerk. Ook op dit gebied geldt: samen met u wordt gekeken naar de wensen, waarna u uitgebreid advies ontvangt over de mogelijkheden en eventuele alternatieven. Daken in kunststof, zink of andere metalen vragen om vakmanschap en liefde voor het vak. Samen werken aan een mooi geheel, dat is wat de vakmensen bij Installatiebedrijf IJpelaar het liefst doen!