Lijkpad 1 | 5175 ED Loon op Zand | (0416) 363112

overzicht projecten


badkamerrenovatie in eigen regie

Installatiebedrijf IJpelaar ontving het verzoek om een badkamer, douche en toilet te renoveren en niet alleen het installatiewerk, maar ook de begeleiding van de bijkomende werkzaamheden, zoals metsel- en tegelwerk en aanpassing van de elektrotechnische installatie, te verzorgen. Dit project is inmiddels volledig afgerond en de opdrachtgever geniet inmiddels van prachtig gerenoveerde sanitaire ruimtes in huis.


Zink vervangt koper

Toen op het terrein van een scholengemeenschap in Goirle voor de zoveelste keer koper van het dak van een monumentaal gebouw was gestolen, adviseerde Installatiebedrijf IJpelaar te kiezen voor vervanging door zink. Liefde voor het vak en juiste materiaalkeuze hebben ertoe geresulteerd dat het gebouw nu weer staat te stralen.


zorgeloos verwarmen

Ook voor onderhoud van, en installatiewerken aan grote warmwater- en verwarmingssystemen is Installatiebedrijf IJpelaar een betrouwbare partner. Het Mill-Hillcollege is altijd verzekerd van warme klaslokalen dankzij vakkundig periodiek onderhoud en mocht er zich eens een storing voordoen, dan is Installatiebedrijf IJpelaar snel ter plekke, ook in het weekend.